Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cricket Fever: Mumbai Indians

Cricket Fever: Mumbai Indians

01/03/2019 | Flixfilm

Cricket Fever: Mumbai Indians på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rohit Sharma, Jasprit Bumrah, Mumbai Indians
Spilletid: 40 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Følg Indian Premier League-mestrene Mumbai Indians gennem 2018-sæsonen i denne serie med insiderhistorier og intens cricketaction.

Cricket Fever: Mumbai Indians (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cricket Fever: Mumbai Indians på YouTube.Se Cricket Fever: Mumbai Indians på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cricket Fever: Mumbai Indians (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cricket Fever: Mumbai Indians (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cricket Fever: Mumbai Indians, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cricket Fever: Mumbai Indians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar