Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cricket Fever: Mumbai Indians

Cricket Fever: Mumbai Indians

01/03/2019 | Flixfilm

Se Cricket Fever: Mumbai Indians på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rohit Sharma, Jasprit Bumrah
Spilletid: 40 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Følg Indian Premier League-mestrene Mumbai Indians gennem 2018-sæsonen i denne serie med insiderhistorier og intens cricketaction.


Se Cricket Fever: Mumbai Indians på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCricket Fever: Mumbai Indians (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cricket Fever: Mumbai Indians (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cricket Fever: Mumbai Indians herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cricket Fever: Mumbai Indians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cricket Fever: Mumbai Indians (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar