Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Diaries: Night Out

Crime Diaries: Night Out

03/05/2019 | Flixfilm

Crime Diaries: Night Out på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have været til en halloweenfest findes den studerende Luis Andrés Colmenares død. Var det et uheld, eller var det mord? Inspireret af virkelige begivenheder.

Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crime Diaries: Night Out på YouTube.Se Crime Diaries: Night Out på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Diaries: Night Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crime Diaries: Night Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar