Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Diaries: Night Out

Crime Diaries: Night Out

03/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Crime Diaries: Night Out på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Camila Jurado, Fabiana Medina, Laura Osma, Julian Velazquez
Spilletid: N/A
Land: Mexico, Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Efter at have været til en halloweenfest findes den studerende Luis Andrés Colmenares død. Var det et uheld, eller var det mord? Inspireret af virkelige begivenheder.


Se Crime Diaries: Night Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crime Diaries: Night Out herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Diaries: Night Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore