Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Diaries: Night Out

Crime Diaries: Night Out

03/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Crime Diaries: Night Out på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at have været til en halloweenfest findes den studerende Luis Andrés Colmenares død. Var det et uheld, eller var det mord? Inspireret af virkelige begivenheder.


Se Crime Diaries: Night Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crime Diaries: Night Out herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Diaries: Night Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar