Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Diaries: Night Out

Crime Diaries: Night Out

03/05/2019 | Flixfilm

Se Crime Diaries: Night Out på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have været til en halloweenfest findes den studerende Luis Andrés Colmenares død. Var det et uheld, eller var det mord? Inspireret af virkelige begivenheder.


Se Crime Diaries: Night Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crime Diaries: Night Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crime Diaries: Night Out (Historien om en forbrydelse: Colmenares) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Diaries: Night Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar