Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Is Our Business

Crime Is Our Business

16/06/2021 | Flixfilm

Se Crime Is Our Business på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter deres tante bliver vidne til et mord, følger detektivparret Prudence og Bélisaire sporene til et palæ, hvor familiemedlemmerne ender som hovedmistænkte.

Crime Is Our Business havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Crime Is Our Business på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crime Is Our Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Is Our Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crime Is Our Business, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crime Is Our Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar