Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Scene: The Times Square Killer

Crime Scene: The Times Square Killer

29/12/2021 | Flixfilm

Crime Scene: The Times Square Killer på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vernon Geberth, Malcolm Reiman, Peter Vronsky
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I 1970'ernes New York jager politiet Torso-morderen, der går efter kvinder for at udleve sine syge fantasier. En dokumentarserie, der dykker ned i de værste forbrydelser.

Crime Scene: The Times Square Killer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crime Scene: The Times Square Killer på YouTube.Se Crime Scene: The Times Square Killer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crime Scene: The Times Square Killer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Scene: The Times Square Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crime Scene: The Times Square Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crime Scene: The Times Square Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar