Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

10/02/2021 | Flixfilm

Se Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tim Marcia, Amy Price, Josh Dean
Spilletid: 219 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Det berygtede Cecil Hotel får et endnu dårligere ry, da gæsten Elisa Lam forsvinder. Skaberen af The Ted Bundy Tapes ser nærmere på skumle gerningssteder.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel på Netflix
Anmeldelse: Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar