Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Spree

Crime Spree

15/12/2015 | Flixfilm

Se Crime Spree på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Brad Mirman
Skuespillere: Gérard Depardieu, Harvey Keitel, Johnny Hallyday, Renaud
Spilletid: 105 min
Land: UK, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En gruppe franske tyve planlægger det perfekte kup, men kommer ved et uheld til at stjæle fra en mafiaboss, fordi de ikke kender reglerne i underverdenen.


Se Crime Spree på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrime Spree havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crime Spree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crime Spree herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crime Spree er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Spree stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar