Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crime Spree

Crime Spree

15/12/2015 | Flixfilm

Crime Spree på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Brad Mirman
Skuespillere: Gérard Depardieu, Harvey Keitel, Johnny Hallyday
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En gruppe franske tyve planlægger det perfekte kup, men kommer ved et uheld til at stjæle fra en mafiaboss, fordi de ikke kender reglerne i underverdenen.

Crime Spree havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crime Spree på YouTube.Se Crime Spree på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crime Spree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crime Spree stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crime Spree, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crime Spree er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar