Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crimenes de Lujuria

Crimenes de Lujuria

15/12/2013 | Flixfilm

Se Crimenes de Lujuria på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Thriller
Instruktør: Walter Doehner
Skuespillere: Plutarco Haza, Maria de la Fuente, Javier Díaz Dueñas, Alejandro Belmonte
Spilletid: 89 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Sælgeren Arturo Bolaña falder for hustruen til en rig hotelejer og er sammen beslutter de at myrde hendes mand.


Se Crimenes de Lujuria på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrimenes de Lujuria havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crimenes de Lujuria ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crimenes de Lujuria herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crimenes de Lujuria er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crimenes de Lujuria stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar