Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Criminal: France

Criminal: France

20/09/2019 | Flixfilm

Se Criminal: France på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Margot Bancilhon, Laurent Lucas, Stéphane Jobert, Anne Azoulay
Spilletid: 39 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Hemmeligheder dukker op, og hele sager bliver optrevlet i et forhørslokale i Paris, hvor mistænkte og efterforskere er oppe mod hinanden i et finurligt spil.


Se Criminal: France på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCriminal: France (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Criminal: France (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Criminal: France herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Criminal: France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Criminal: France (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar