Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Criminal: Germany

Criminal: Germany

20/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Criminal: Germany på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eva Meckbach, Sylvester Groth, Florence Kasumba, Christian Kuchenbuch
Spilletid: 59 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: I forhørslokalet konfronterer efterforskerne de mistænkte og forsøger at finde frem til sandheden, selvom det betyder, at de overtræder reglerne og risikerer alt.


Se Criminal: Germany på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Criminal: Germany (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Criminal: Germany (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Criminal: Germany herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Criminal: Germany er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Criminal: Germany (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar