Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Criminal: Germany

Criminal: Germany

20/09/2019 | Flixfilm

Se Criminal: Germany på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eva Meckbach, Sylvester Groth, Florence Kasumba, Christian Kuchenbuch
Spilletid: 59 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I forhørslokalet konfronterer efterforskerne de mistænkte og forsøger at finde frem til sandheden, selvom det betyder, at de overtræder reglerne og risikerer alt.


Se Criminal: Germany på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCriminal: Germany (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Criminal: Germany (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Criminal: Germany herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Criminal: Germany er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Criminal: Germany (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar