Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Criminal: Spain

Criminal: Spain

20/09/2019 | Flixfilm

Se Criminal: Spain på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emma Suárez, Jorge Bosch, Álvaro Cervantes, María Morales
Spilletid: 40 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Der foregår mange psykologiske spil mellem efterforskere og mistænkte i et intenst forhørslokale, hvor søgen efter sandheden indimellem har en moralsk pris.


Se Criminal: Spain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCriminal: Spain (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Criminal: Spain (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Criminal: Spain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Criminal: Spain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Criminal: Spain (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar