Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Criminal: Spain

Criminal: Spain

20/09/2019 | Flixfilm

Se Criminal: Spain på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emma Suárez, Jorge Bosch, Álvaro Cervantes, María Morales
Spilletid: 40 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Der foregår mange psykologiske spil mellem efterforskere og mistænkte i et intenst forhørslokale, hvor søgen efter sandheden indimellem har en moralsk pris.

Criminal: Spain (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Criminal: Spain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Criminal: Spain (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Criminal: Spain (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Criminal: Spain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Criminal: Spain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar