Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Criminal: UK

Criminal: UK

16/09/2020 | Flixfilm

Se Criminal: UK på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Katherine Kelly, Lee Ingleby, Rochenda Sandall
Spilletid: 43 min
Land: United Kingdom, France, Germany, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efterforskere fra London har tiden mod sig, mens de i et forhørslokale bearbejder tre mistænkte, der hver er anklaget for en frygtelig forbrydelse.

Criminal: UK (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Criminal: UK på YouTube.Se Criminal: UK på Netflix


Anmeldelse: Criminal: UK - sæson 1
Anmeldelse: Criminal: UK - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Criminal: UK (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Criminal: UK (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Criminal: UK, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Criminal: UK er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar