Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Criminal: UK

Criminal: UK

20/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Criminal: UK på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katherine Kelly, Lee Ingleby, Mark Stanley, Rochenda Sandall
Spilletid: 59 min
Land: UK, France, Germany, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Efterforskere fra London har tiden mod sig, mens de i et forhørslokale bearbejder tre mistænkte, der hver er anklaget for en frygtelig forbrydelse.


Se Criminal: UK på Netflix

Anmeldelse: Criminal: UK

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Criminal: UK (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Criminal: UK (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Criminal: UK herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Criminal: UK er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Criminal: UK (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar