Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crimson Peak

Crimson Peak

01/01/2021 | Flixfilm

Se Crimson Peak på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Guillermo del Toro
Skuespillere: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam
Spilletid: 119 min
Land: Canada, USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En amerikansk arving gifter sig med en fattig britisk aristokrat og flytter ind på hans herregård. Langsomt begynder det dystre hus at afsløre sine blodige hemmeligheder.

Crimson Peak havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Crimson Peak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crimson Peak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crimson Peak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crimson Peak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crimson Peak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar