Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crimson Peak

Crimson Peak

01/01/2021 | Flixfilm

Crimson Peak på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Guillermo del Toro
Skuespillere: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston
Spilletid: 119 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En amerikansk arving gifter sig med en fattig britisk aristokrat og flytter ind på hans herregård. Langsomt begynder det dystre hus at afsløre sine blodige hemmeligheder.Se Crimson Peak på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Crimson Peak havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crimson Peak på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Crimson Peak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crimson Peak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crimson Peak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crimson Peak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar