Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

16/12/2015 | Flixfilm

Se Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Crime, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Olivier Dahan
Skuespillere: Jean Reno, Benoît Magimel, Christopher Lee, Camille Natta
Spilletid: 97 min
Land: France, Italy, UK
Sprog: French, German, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Den excentriske Niemans og hans højre hånd Reda er på sporet af en seriemorder, som både i symbolsk og bogstavelig forstand rydder et stykke af Frankrig.


Se Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar