Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

16/12/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Crime, Mystery
Instruktør: Olivier Dahan
Skuespillere: Jean Reno, Benoît Magimel, Christopher Lee, Camille Natta
Spilletid: 97 min
Land: France, Italy, UK
Sprog: French, German, Italian
IMDB-bedømmelse: 5.9

Resumé: Den excentriske Niemans og hans højre hånd Reda er på sporet af en seriemorder, som både i symbolsk og bogstavelig forstand rydder et stykke af Frankrig.


Se Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse herunder:Fra premieredatoen (16. december, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar