Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

16/12/2015 | Flixfilm

Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Crime, Mystery
Instruktion: Olivier Dahan
Skuespillere: Jean Reno, Benoît Magimel, Christopher Lee
Spilletid: 100 min
Land: France, Italy, United Kingdom
Sprog: French, German, Italian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den excentriske Niemans og hans højre hånd Reda er på sporet af en seriemorder, som både i symbolsk og bogstavelig forstand rydder et stykke af Frankrig.

Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på YouTube.Se Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar