Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse

16/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Crime, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Olivier Dahan
Skuespillere: Jean Reno, Benoît Magimel, Christopher Lee, Camille Natta
Spilletid: 97 min
Land: France, Italy, UK
Sprog: French, German, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Den excentriske Niemans og hans højre hånd Reda er på sporet af en seriemorder, som både i symbolsk og bogstavelig forstand rydder et stykke af Frankrig.


Se Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar