Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crip Camp: A Disability Revolution

Crip Camp: A Disability Revolution

25/03/2020 | Flixfilm

Se Crip Camp: A Disability Revolution på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En banebrydende sommerlejr motiverer en gruppe handicappede teenagere til at starte en bevægelse, der baner vejen mod større ligestilling.


Se Crip Camp: A Disability Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crip Camp: A Disability Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crip Camp: A Disability Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Crip Camp: A Disability Revolution:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crip Camp: A Disability Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crip Camp: A Disability Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar