Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cristela Alonzo Lower Classy

Cristela Alonzo Lower Classy

24/01/2017 | Flixfilm

Se Cristela Alonzo Lower Classy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Cristela Alonzo
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den ukuelige Alonzo spidder latinostereotyper, dyre luksusvarer og sin mors hårde, men kærlige opdragelsesmetoder på en aften med intelligent og smittende comedy.


Se Cristela Alonzo Lower Classy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cristela Alonzo Lower Classy havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cristela Alonzo Lower Classy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cristela Alonzo Lower Classy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cristela Alonzo Lower Classy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cristela Alonzo Lower Classy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar