Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cristela Alonzo Lower Classy

Cristela Alonzo Lower Classy

24/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Cristela Alonzo Lower Classy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Cristela Alonzo
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den ukuelige Alonzo spidder latinostereotyper, dyre luksusvarer og sin mors hårde, men kærlige opdragelsesmetoder på en aften med intelligent og smittende comedy.


Se Cristela Alonzo Lower Classy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cristela Alonzo Lower Classy havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cristela Alonzo Lower Classy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cristela Alonzo Lower Classy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cristela Alonzo Lower Classy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cristela Alonzo Lower Classy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar