Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cristina

18/11/2016 | Flixfilm

Se Cristina på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Michèle Ohayon
Skuespillere: Cristina Weigmann
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: I denne korte dokumentar kæmper 37-årige Cristina tappert mod kræften, mens hun gør alt for at få andre til at leve i nuet.


Se Cristina på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCristina havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cristina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cristina herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cristina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cristina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar