Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cristina

18/11/2016 | Flixfilm

Cristina på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Michèle Ohayon
Skuespillere: Bruce Franklin, Cristina Weigmann
Spilletid: 39 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I denne korte dokumentar kæmper 37-årige Cristina tappert mod kræften, mens hun gør alt for at få andre til at leve i nuet.

Cristina havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cristina på YouTube.Se Cristina på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cristina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cristina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cristina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cristina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar