Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cronicas

15/12/2015 | Flixfilm

Cronicas på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Sebastián Cordero
Skuespillere: John Leguizamo, Alfred Molina, Leonor Watling
Spilletid: 108 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En reporter fra Miami er på sporet af en seriemorder, som voldtager, myrder og begraver børn, og rejser til en landsby i Ecuador for at efterforske sagen.

Cronicas havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cronicas på YouTube.Se Cronicas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cronicas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cronicas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cronicas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cronicas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar