Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cronicas

15/12/2015 | Flixfilm

Se Cronicas på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Sebastián Cordero
Skuespillere: John Leguizamo, Damián Alcázar, Peki Andino, Amira Bustamante
Spilletid: 108 min
Land: Mexico, Ecuador
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En reporter fra Miami er på sporet af en seriemorder, som voldtager, myrder og begraver børn, og rejser til en landsby i Ecuador for at efterforske sagen.


Se Cronicas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCronicas havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cronicas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cronicas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cronicas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cronicas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar