Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crooks in Cloisters

Crooks in Cloisters

13/03/2022 | Flixfilm

Crooks in Cloisters på Netflix

Produktionsår: 1964
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Jeremy Summers
Skuespillere: Ronald Fraser, Barbara Windsor, Grégoire Aslan
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter at have begået et togrøveri søger en gruppe forbrydere skjul i et forladt kloster. De forklæder sig som munke – indtil en af dem begynder at vække mistanke.

Crooks in Cloisters havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crooks in Cloisters på YouTube.Se Crooks in Cloisters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crooks in Cloisters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crooks in Cloisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crooks in Cloisters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crooks in Cloisters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar