Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crossing Dates

Crossing Dates

03/03/2021 | Flixfilm

Se Crossing Dates på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Anca Damian
Skuespillere: Mimi Branescu, Oxana Moravec, Andi Vasluianu, Dorian Boguta
Spilletid: 100 min
Land: Romania, Finland
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: De umiddelbart tilfældige møder mellem en radiovært, en fængselsleder og en indsat udfolder sig gennem tre historier i og omkring et fængsel i Bukarest.

Crossing Dates havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Crossing Dates på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Crossing Dates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crossing Dates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crossing Dates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crossing Dates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar