Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crossing Lines

Crossing Lines

20/05/2016 | Flixfilm

Crossing Lines på Netflix

Produktionsår: 2013–2015
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tom Wlaschiha, Donald Sutherland, Lara Rossi
Spilletid: 1 min
Land: France, Germany, Belgium, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En specialenhed efterforsker seriekriminalitet på tværs af Europas grænser for at opspore forbrydere og bringe dem for en domstol. Et globalt FBI er blevet skabt.

Crossing Lines havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crossing Lines på YouTube.Se Crossing Lines på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crossing Lines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crossing Lines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crossing Lines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crossing Lines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar