Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crossing Over

Crossing Over

20/12/2013 | Flixfilm

Se Crossing Over på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Wayne Kramer
Skuespillere: Harrison Ford, Ray Liotta, Ashley Judd, Jim Sturgess
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Korean, Persian, Spanish, Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Dette tankevækkende drama fra Wayne Kramer undersøger indvandringen i Los Angeles gennem en række følelsesladet historier.


Se Crossing Over på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrossing Over havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crossing Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crossing Over herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crossing Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crossing Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar