Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crossing Rachmaninoff

Crossing Rachmaninoff

09/08/2022 | Flixfilm

Crossing Rachmaninoff på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Rebecca Tansley
Skuespillere: Flavio Villani
Spilletid: 79 min
Land: New Zealand, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Forud for sin debutoptræden med et orkester forbereder en ambitiøs koncertpianist sig på at spille Sergei Rachmaninoffs berømte Klaverkoncert nr. 2.

Crossing Rachmaninoff havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Crossing Rachmaninoff på YouTube.Se Crossing Rachmaninoff på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Crossing Rachmaninoff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crossing Rachmaninoff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Crossing Rachmaninoff, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Crossing Rachmaninoff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar