Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

26/02/2016 | Flixfilm

Se Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Woo-Ping Yuen
Skuespillere: Donnie Yen, Michelle Yeoh, Harry Shum Jr., Natasha Liu Bordizzo
Spilletid: 96 min
Land: China, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den berømte kriger Yu Shu-Lien vender tilbage for at forhindre, at det legendariske sværd Green Destiny falder i hænderne på den grusomme krigsherre Hades Dai.


Se Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCrouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar