Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

26/02/2016 | Ingen kommentarer

Se Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Woo-Ping Yuen
Skuespillere: Donnie Yen, Michelle Yeoh, Harry Shum Jr., Natasha Liu Bordizzo
Spilletid: 96 min
Land: China, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den berømte kriger Yu Shu-Lien vender tilbage for at forhindre, at det legendariske sværd Green Destiny falder i hænderne på den grusomme krigsherre Hades Dai.


Se Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny havde premiere på Netflix Danmark den 26. February, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore