Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cruel Intentions 3

Cruel Intentions 3

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Cruel Intentions 3 på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama
Instruktør: Scott Ziehl
Skuespillere: Kerr Smith, Kristina Anapau, Nathan Wetherington, Melissa Yvonne Lewis
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Collegestuderende Cassie, Jason og Patrick nyder at lege med deres klassekammeraters følelser, men da legen begynder at kede dem, konkurrerer drengene om Cassie.


Se Cruel Intentions 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cruel Intentions 3 havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cruel Intentions 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cruel Intentions 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cruel Intentions 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cruel Intentions 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar