Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cruel Intentions 3

Cruel Intentions 3

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Cruel Intentions 3 på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama
Instruktør: Scott Ziehl
Skuespillere: Kerr Smith, Kristina Anapau, Nathan Wetherington, Melissa Yvonne Lewis
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Collegestuderende Cassie, Jason og Patrick nyder at lege med deres klassekammeraters følelser, men da legen begynder at kede dem, konkurrerer drengene om Cassie.


Se Cruel Intentions 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cruel Intentions 3 havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cruel Intentions 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cruel Intentions 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cruel Intentions 3 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cruel Intentions 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar