Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cruel Intentions

Cruel Intentions

15/08/2014 | Flixfilm

Se Cruel Intentions på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Roger Kumble
Skuespillere: Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Selma Blair
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Vietnamese, French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Kathryn indgår et væddemål med sin stedbror om, at han ikke kan få rektors datter med i seng, før sommeren er forbi.


Se Cruel Intentions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCruel Intentions havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cruel Intentions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cruel Intentions herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cruel Intentions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cruel Intentions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar