Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cruising

15/02/2018 | Flixfilm

Se Cruising på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Al Pacino, Paul Sorvino, Karen Allen, Richard Cox
Spilletid: 102 min
Land: West Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I New York i slutningen af 70'erne går en uerfaren betjent undercover i byens homoseksuelle barmiljø for at lede efter en sadistisk seriemorder.


Se Cruising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cruising havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cruising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cruising:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cruising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cruising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar