Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cry Babies Magic Tears

Cry Babies Magic Tears

27/09/2022 | Flixfilm

Cry Babies Magic Tears på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kalista Price, Zoe Robinson, Brielle Verduzco-Murphy
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Små babyer med store personligheder udforsker en magisk verden, hvor deres glædestårer giver dem særlige kræfter.

Cry Babies Magic Tears (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cry Babies Magic Tears på YouTube.Se Cry Babies Magic Tears på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cry Babies Magic Tears (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cry Babies Magic Tears (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cry Babies Magic Tears, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cry Babies Magic Tears er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar