Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cry, the Beloved Country

Cry, the Beloved Country

13/03/2022 | Flixfilm

Cry, the Beloved Country på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Darrell Roodt
Skuespillere: Richard Harris, James Earl Jones, Vusi Kunene
Spilletid: 106 min
Land: South Africa, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Canada Lee og Sidney Poitier spiller præster, der leder efter en person i Johannesburg. Baseret på Alan Patons roman fra 1948, som foregår under apartheid i Sydafrika.

Cry, the Beloved Country havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cry, the Beloved Country på YouTube.Se Cry, the Beloved Country på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cry, the Beloved Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cry, the Beloved Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cry, the Beloved Country, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cry, the Beloved Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar