Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cuba and the Cameraman

Cuba and the Cameraman

24/11/2017 | Flixfilm

Se Cuba and the Cameraman på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Alpert
Skuespillere: N/A
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Den Emmy-belønnede filmskaber Jon Alpert beretter om tre cubanske familiers skæbne igennem fire omtumlede årtier af landets historie.


Se Cuba and the Cameraman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCuba and the Cameraman (En kameramand på Cuba) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cuba and the Cameraman (En kameramand på Cuba) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cuba and the Cameraman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cuba and the Cameraman (En kameramand på Cuba) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cuba and the Cameraman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar