Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cuba and the Cameraman

24/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Alpert
Skuespillere: N/A
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 8.2

Resumé: Den Emmy-belønnede filmskaber Jon Alpert beretter om tre cubanske familiers skæbne igennem fire omtumlede årtier af landets historie.


Se Cuba and the Cameraman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cuba and the Cameraman (En kameramand på Cuba) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cuba and the Cameraman (En kameramand på Cuba) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cuba and the Cameraman herunder:Fra premieredatoen (24. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Cuba and the Cameraman (En kameramand på Cuba) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Cuba and the Cameraman stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar