Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cuba Feliz

Cuba Feliz

07/04/2023 | Flixfilm

Cuba Feliz på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Karim Dridi
Skuespillere: Miguel Del Morales, Pepín Vaillant, Mirta Gonzáles
Spilletid: 96 min
Land: France, Cuba
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar følger den 76-årige musiker Miguel Del Morales på en rejse til Cuba, Guantanamo og Trinidad, hvor han møder nye og gamle venner.Se Cuba Feliz på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cuba Feliz havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cuba Feliz på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cuba Feliz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cuba Feliz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cuba Feliz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cuba Feliz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar