Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cubas mørke hukommelse

Cubas mørke hukommelse

16/08/2021 | Flixfilm

Cubas mørke hukommelse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar fokuserer på nogle af de menneskelige ofre for de sprængfarlige relationer mellem USA og Cuba, lige fra terrorisme til Operation Peter Pan.

Cubas mørke hukommelse havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cubas mørke hukommelse på YouTube.Se Cubas mørke hukommelse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cubas mørke hukommelse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cubas mørke hukommelse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cubas mørke hukommelse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cubas mørke hukommelse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar