Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cuba’s Sugar Trains

Cuba’s Sugar Trains

30/07/2022 | Flixfilm

Cuba’s Sugar Trains på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Adventure, Romance, Thriller
Instruktion: Richard Lester
Skuespillere: Sean Connery, Brooke Adams, Jack Weston
Spilletid: 122 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Tag på en utrolig og til tider hårrejsende togtur gennem Cuba på 1800-tallets jernbaner bygget til øens sukkerrørsindustri.

Cuba’s Sugar Trains havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cuba’s Sugar Trains på YouTube.Se Cuba’s Sugar Trains på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cuba’s Sugar Trains ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cuba’s Sugar Trains stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cuba’s Sugar Trains, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cuba’s Sugar Trains er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar