Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cube 2: Hypercube

Cube 2: Hypercube

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Cube 2: Hypercube på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Otte fremmede er fanger i et firdimensionelt univers. De kæmper for deres liv, mens de bevæger sig mellem forskellige niveauer. Universets normale love gælder ikke her.


Se Cube 2: Hypercube på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cube 2: Hypercube havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cube 2: Hypercube ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cube 2: Hypercube herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cube 2: Hypercube er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cube 2: Hypercube stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar