Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cube Zero

Cube Zero

15/11/2013 | Flixfilm

Se Cube Zero på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ernie Barbarash
Skuespillere: Zachary Bennett, David Huband, Stephanie Moore, Martin Roach
Spilletid: 97 min
Land: Canada
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: "Cube Zero" handler om en ung medarbejder, der ikke ønsker at pine fangerne i "The Cube”. Han finder hemmelige oplysninger, som afslører noget om en af fangerne.


Se Cube Zero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCube Zero havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cube Zero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cube Zero herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cube Zero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cube Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar