Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cube

15/03/2019 | Flixfilm

Se Cube på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Vincenzo Natali
Skuespillere: Nicole de Boer, Nicky Guadagni, David Hewlett, Andrew Miller
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Seks tilfældige mennesker befinder sig pludselig i et surrealistisk fængsel, en tilsyneladende endeløs labyrint af aflåste terningformede værelser med dræbende fælder.


Se Cube på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCube havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cube ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cube herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cube er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cube stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar