Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cuckoo

19/04/2019 | Flixfilm

Cuckoo på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Greg Davies, Helen Baxendale, Tyger Drew-Honey
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Rachel chokerer sine britiske forældre, da hun gifter sig med en amerikansk hippie, men det er bare den første af en lang række overraskelser for familien.

Cuckoo (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cuckoo på YouTube.Se Cuckoo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cuckoo (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cuckoo (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cuckoo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cuckoo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar