Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Cult of Chucky

Cult of Chucky

01/07/2023 | Flixfilm

Cult of Chucky på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Don Mancini
Skuespillere: Allison Dawn Doiron, Alex Vincent, Brad Dourif
Spilletid: 91 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter en række mord på det psykiatriske center, hun er tvangsindlagt på, begynder Nica Pierce at stille spørgsmålstegn ved Chuckys eksistens.Se Cult of Chucky på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cult of Chucky havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cult of Chucky på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cult of Chucky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cult of Chucky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cult of Chucky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cult of Chucky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar