Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cunning Single Lady

Cunning Single Lady

27/09/2019 | Flixfilm

Se Cunning Single Lady på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Min-Jung, Sang-uk Joo, Gyu-ri Kim, Seo Kang-Joon
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Ae-Ra er flad og ude efter hævn, da hun finder ud af, at hendes eksmand Jung-Woo, hvis virksomhed ikke gik godt under deres ægteskab, nu har tjent en formue.

Cunning Single Lady (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cunning Single Lady på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cunning Single Lady (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cunning Single Lady er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cunning Single Lady (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar