Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cunning Single Lady

Cunning Single Lady

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Cunning Single Lady på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Min-Jung Lee, Sang-uk Joo, Gyu-ri Kim, Kang-Joon Seo
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Ae-Ra er flad og ude efter hævn, da hun finder ud af, at hendes eksmand Jung-Woo, hvis virksomhed ikke gik godt under deres ægteskab, nu har tjent en formue.


Se Cunning Single Lady på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cunning Single Lady (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cunning Single Lady (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cunning Single Lady herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cunning Single Lady er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cunning Single Lady (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar