Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cupcake & Dino – General Services

Cupcake & Dino – General Services

03/05/2019 | Flixfilm

Se Cupcake & Dino – General Services på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Short
Instruktør: Sean McPhillips
Skuespillere: Danny Bernardy, Lori Byargeon, Michael Consolmagno, Clare Cook
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En foretagsom cupcake og hans muntre dinosaurbror påtager sig alle slags jobs, og de hjælper både venner og fremmede i deres excentriske by.


Se Cupcake & Dino – General Services på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cupcake & Dino – General Services (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cupcake & Dino – General Services (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cupcake & Dino – General Services:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cupcake & Dino – General Services er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cupcake & Dino – General Services (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar