Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curious and Unusual Deaths

Curious and Unusual Deaths

02/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Curious and Unusual Deaths på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: History, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steve Herringer, Lou Bloomfield, Peter Lin
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Denne dokumentarserie ser med videnskabelige øjne på virkelige dødsfald, der overgår fantasien, såsom en mand, der druknede i en kats madskål og andre bizarre dødsfald.


Se Curious and Unusual Deaths på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Curious and Unusual Deaths (Bizarre dødsfald) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Curious and Unusual Deaths (Bizarre dødsfald) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Curious and Unusual Deaths herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Curious and Unusual Deaths (Bizarre dødsfald) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curious and Unusual Deaths (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar