Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Curious and Unusual Deaths

02/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009–
Genre: History, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Steve Herringer, Lou Bloomfield, Peter Lin
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Denne dokumentarserie ser med videnskabelige øjne på virkelige dødsfald, der overgår fantasien, såsom en mand, der druknede i en kats madskål og andre bizarre dødsfald.


Se Curious and Unusual Deaths på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Curious and Unusual Deaths (Bizarre dødsfald) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Curious and Unusual Deaths (Bizarre dødsfald) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Curious and Unusual Deaths herunder:Fra premieredatoen (2. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Curious and Unusual Deaths (Bizarre dødsfald) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Curious and Unusual Deaths (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar