Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curious George 2: Follow That Monkey!

Curious George 2: Follow That Monkey!

01/07/2016 | Flixfilm

Se Curious George 2: Follow That Monkey! på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Family
Instruktør: Norton Virgien
Skuespillere: Frank Welker, Amy Hill, Ed O'Ross, Jeff Bennett
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Peter Pedal finder en legesyg abe, og Manden med den Gule Hat rejser af sted for at hjælpe en elefantunge med at finde sin familie.


Se Curious George 2: Follow That Monkey! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Curious George 2: Follow That Monkey! havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Curious George 2: Follow That Monkey! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Curious George 2: Follow That Monkey!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Curious George 2: Follow That Monkey! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curious George 2: Follow That Monkey! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar