Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curious George 2: Follow That Monkey!

Curious George 2: Follow That Monkey!

16/05/2021 | Flixfilm

Curious George 2: Follow That Monkey! på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Norton Virgien
Skuespillere: Frank Welker, Amy Hill, Ed O'Ross
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Peter Pedal finder en legesyg abe, og Manden med den Gule Hat rejser af sted for at hjælpe en elefantunge med at finde sin familie.Se Curious George 2: Follow That Monkey! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Curious George 2: Follow That Monkey! havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Curious George 2: Follow That Monkey! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Curious George 2: Follow That Monkey! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curious George 2: Follow That Monkey! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Curious George 2: Follow That Monkey!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Curious George 2: Follow That Monkey! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar