Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curious George 3: Back to the Jungle

Curious George 3: Back to the Jungle

16/05/2021 | Flixfilm

Curious George 3: Back to the Jungle på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Phil Weinstein
Skuespillere: Frank Welker, Jeff Bennett, Gwendoline Yeo
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da Peter Pedals rumskib styrter ned i Afrika, finder han vej gennem junglen og bliver venner med dyrene.

Curious George 3: Back to the Jungle havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Curious George 3: Back to the Jungle på YouTube.Se Curious George 3: Back to the Jungle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Curious George 3: Back to the Jungle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curious George 3: Back to the Jungle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Curious George 3: Back to the Jungle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Curious George 3: Back to the Jungle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar