Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curious George (Peter Pedal)

Curious George (Peter Pedal)

05/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Curious George (Peter Pedal) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: De små kan lære en masse af Peter – en af de mest nysgerrige aber i litteraturen – og hans eventyr, som bliver fortalt af William H. Macy.


Se Curious George (Peter Pedal) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Curious George (Peter Pedal) havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Curious George (Peter Pedal) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Curious George (Peter Pedal) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Curious George (Peter Pedal) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curious George (Peter Pedal) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar