Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curious George (Peter Pedal)

Curious George (Peter Pedal)

05/12/2014 | Flixfilm

Curious George (Peter Pedal) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De små kan lære en masse af Peter – en af de mest nysgerrige aber i litteraturen – og hans eventyr, som bliver fortalt af William H. Macy.

Curious George (Peter Pedal) havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Curious George (Peter Pedal) på YouTube.Se Curious George (Peter Pedal) på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Curious George (Peter Pedal) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curious George (Peter Pedal) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Curious George (Peter Pedal), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Curious George (Peter Pedal) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar