Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curious George

Curious George

01/07/2019 | Flixfilm

Curious George på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Matthew O'Callaghan
Skuespillere: Will Ferrell, Drew Barrymore, Eugene Levy
Spilletid: 87 min
Land: United States, Germany, Taiwan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Manden med den gule hat rejser til Afrika for at finde en dyrebar genstand. Men med sig tilbage har han i stedet Peter Pedal, en nysgerrig chimpanse, der maler byen rød.Se Curious George på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Curious George (Peter Pedal) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Curious George på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Curious George (Peter Pedal) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curious George stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Curious George, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Curious George (Peter Pedal) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar