Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Curse of Chucky

Curse of Chucky

01/09/2020 | Flixfilm

Se Curse of Chucky på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Don Mancini
Skuespillere: Chantal Quesnelle, Fiona Dourif, Jordan Gavaris, Danielle Bisutti
Spilletid: 97 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En vittig dukke, der er besat af en psykopatisk morder, vender tilbage for at martre en ung kvinde i kørestol og hendes plagede familie.


Se Curse of Chucky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Curse of Chucky havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Curse of Chucky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Curse of Chucky:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Curse of Chucky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curse of Chucky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar