Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cursed

17/07/2020 | Flixfilm

Se Cursed på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katherine Langford, Sebastian Armesto, Shalom Brune-Franklin, Emily Coates
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Bevæbnet med mystiske kræfter og et legendarisk sværd slutter den unge oprører Nimue sig til den charmerende lejesoldat Arthur på en mission for at redde sit folk.


Se Cursed på Netflix

Anmeldelse: Cursed - Sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cursed (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cursed (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cursed:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cursed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cursed (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar