Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cursed

17/07/2020 | Flixfilm

Se Cursed på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Katherine Langford, Devon Terrell, Gustaf Skarsgård
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Bevæbnet med mystiske kræfter og et legendarisk sværd slutter den unge oprører Nimue sig til den charmerende lejesoldat Arthur på en mission for at redde sit folk.

Cursed (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cursed på YouTube.Se Cursed på NetflixAnmeldelse: Cursed - Sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cursed (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cursed (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cursed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cursed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar