Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Curtiz

25/03/2020 | Flixfilm

Se Curtiz på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Tamas Yvan Topolanszky
Skuespillere: Ferenc Lengyel, Evelin Dobos, Declan Hannigan, Scott Alexander Young
Spilletid: 98 min
Land: Hungary
Sprog: English, Hungarian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Filminstruktøren Michael Curtiz håndterer ambitiøst og arrogant politik og familiedrama under den problemfyldte produktion af Casablanca i 1942.

Curtiz havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Curtiz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Curtiz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Curtiz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Curtiz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Curtiz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar