Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cut From a Different Cloth

Cut From a Different Cloth

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Cut From a Different Cloth på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Richard Terry
Skuespillere: Julian Dunkerton, Idris Elba, James Holder
Spilletid: 54 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I dette førstehåndskig på et unikt samarbejde følger vi grundlæggerne af modeimperiet Superdry, der samarbejder med skuespiller Idris Elba om at lancere en tøjkollektion.


Se Cut From a Different Cloth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cut From a Different Cloth havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cut From a Different Cloth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cut From a Different Cloth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cut From a Different Cloth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cut From a Different Cloth stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar