Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cut From a Different Cloth

Cut From a Different Cloth

01/02/2017 | Flixfilm

Se Cut From a Different Cloth på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Richard Terry
Skuespillere: Julian Dunkerton, Idris Elba, James Holder
Spilletid: 54 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I dette førstehåndskig på et unikt samarbejde følger vi grundlæggerne af modeimperiet Superdry, der samarbejder med skuespiller Idris Elba om at lancere en tøjkollektion.

Cut From a Different Cloth havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cut From a Different Cloth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cut From a Different Cloth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cut From a Different Cloth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cut From a Different Cloth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cut From a Different Cloth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar