Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cut Throat City

Cut Throat City

30/03/2022 | Flixfilm

Cut Throat City på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: RZA
Skuespillere: Shameik Moore, Demetrius Shipp Jr., Denzel Whitaker
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Uden muligheder i kølvandet på orkanen Katrina begynder en ung mand og hans nære venner en kriminel karriere i kvarteret 9th Ward i New Orleans.

Cut Throat City havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cut Throat City på YouTube.Se Cut Throat City på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cut Throat City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cut Throat City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cut Throat City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cut Throat City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar