Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cutie and the Boxer

Cutie and the Boxer

01/12/2015 | Flixfilm

Se Cutie and the Boxer på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Zachary Heinzerling
Skuespillere: Noriko Shinohara, Ushio Shinohara, Alex Shinohara, Ethan Cohen
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne film blev nomineret til en Oscar for bedste dokumentar i 2014 og udforsker det symbiotiske forhold mellem kunstnerne Ushio og Noriko Shinohara.


Se Cutie and the Boxer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCutie and the Boxer havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cutie and the Boxer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cutie and the Boxer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cutie and the Boxer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cutie and the Boxer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar