Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cutie and the Boxer

Cutie and the Boxer

01/12/2015 | Flixfilm

Cutie and the Boxer på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Zachary Heinzerling
Skuespillere: Ushio Shinohara, Noriko Shinohara, Alex Shinohara
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne film blev nomineret til en Oscar for bedste dokumentar i 2014 og udforsker det symbiotiske forhold mellem kunstnerne Ushio og Noriko Shinohara.

Cutie and the Boxer havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cutie and the Boxer på YouTube.Se Cutie and the Boxer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cutie and the Boxer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cutie and the Boxer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cutie and the Boxer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cutie and the Boxer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar